Amylon BIO Panna Cotta

Amylon BIO Panna Cotta

Amylon BIO Panna Cotta

1 hodnocení
100 %
Doporučuje
1,3 tis.
zobrazení

Prášek pro přípravu chutného dezertu v BIO kvalitě. Více Méně

  Balení   Dostupnost Cena Počet kusů    
img Amylon BIO Panna Cotta 40 g
 
img
40 g
Skladem 3 ks   30,-
 

Amylon BIO Panna Cota - prášek pro přípravu dobroty v BIO kvalitě

Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít také cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly. Snaží se naslouchat potřebám zákazníka, inspirovat se jeho požadavky a zlepšovat tak výrobky a komunikaci směrem k němu. Výroba produktů, balených výrobků, zahrnuje několik výrobních skupin a je expedována do velkoobchodů, nezávislého prodeje a do obchodních řetězců u nás a v zahraničí. Ve výrobě zpracovává vlastní pšeničný škrob a řadu surovin z oblasti Vysočiny, tím garantuje velmi dobrou kvalitu našich výrobků. Systém kvality a jakosti je certifikován normou IFS. Mezi výrobní sortiment patří známé pudingy, knedlíky, kaše, zahušťovadla, palačinky, bramboráky, kypřící prášky a mnoho dalšího.

1891 - první pudingy. Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. V jeho práci poté pokračoval od roku 1891 švagr František Malinský, který postupně skupovat další škrobárny a z malé továrničky vybudoval silný podnik.

Amylon BIO Panna Cota v bodech:

  • bez obsahu lepku
  • suroviny nejvyšších kvalit
  • přidaná hodnota superpotravin
  • velké množství živin a minerálů
  • dlouhá tradice
  • prvotřídní vanilka z prosluněného Madagaskaru
Dávka: 1 sáček (40 g)
Balení: 40 g
Dávek v balení: 4 panna cotty
  100 g hotového výrobku*
Energetická hodnota 244 kJ / 58 kcal
Tuky 0,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 10 g
- z toho cukry 6 g
Bílkoviny 3 g
Sůl 0,07 g

*Výrobek vyrobený podle návodu se smetanou ke šlehání 33% tuku s mlékem 1,5% tuku a cukrem.

Ingredience:

BIO sušená syrovátka (mléko), BIO sušený glukózový sirup, BIO kukuřičný škrob, zahušťovadlo: BIO agar; BIO vanilka mletá.

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy vajec. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Doporučení výrobce:

  • Příprava:
  • Obsah sáčku a 0,5 - 1 lžíci BIO třtinového cukru (cca 20 g) důkladně rozmícháme ve 200 - 250 ml smetany ke šlehání.
  • 200 ml mléka přivedeme k varu, přilijeme směs se smetanou a povaříme 1 minutu.
  • Vlijeme do dezertních misek vypláchnutých studenou vodou a necháme vychladnout do úplného ztuhnutí (cca 2 hodiny).
  • Můžeme servírovat v miskách, nebo opatrně uvolníme od okraje misky a vyklopíme na dezertní talířek.
  • Před podáváním polijeme dezert ovocnou nebo čokoládovou omáčkou, můžeme zdobit čerstvým ovocem a mátou.
  • Tip Amylonky: BIO panna cottu je možné sladit i alternativními sladidly, k přípravě doporučujeme použít BIO mléko a BIO smetano, případně lze použít i sojovou smetanu nebo rostlinou BIO náhražku mléka.

Upozornění:

  • Potravina.
  • Skladujte v suchu.
  • CZ-BIO-001.

Recenze

Hodnocení celkem
5 / 5
1 hodnocení
Doporučuje
100 %
1 z 1 uživatelů

Dotazy

Diskuze prozatím neobsahuje žádné příspěvky.