Amylon BIO Rýžový Puding

Amylon BIO Rýžový Puding
  • Fotografie 1

Amylon BIO Rýžový Puding

6 hodnocení
100 %
Doporučuje
1,6 tis.
zobrazení

Směs pro přípravu BIO pudingu ze surovin vysoké kvality. Více Méně

  Balení Příchuť   Dostupnost Hodnocení Cena Počet kusů    
img Amylon BIO Rýžový Puding 40 g
 
img
40 g
jablko/skořice

4.8 / 5

Fantastická
6 hodnocení
Skladem > 5 ks   22,-
 

Amylon BIO Rýžový puding - směs pro přípravu dezertu

Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít také cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly. Snažíme se naslouchat potřebám zákazníka, inspirovat se jeho požadavky a zlepšovat tak naše výrobky a komunikaci směrem k němu.

Výroba produktů, balených výrobků, zahrnuje několik výrobních skupin a je expedována do velkoobchodů, nezávislého prodeje a do obchodních řetězců u nás a v zahraničí. Ve výrobě zpracovává vlastní pšeničný škrob a řadu surovin z oblasti Vysočiny, tím garantuje velmi dobrou kvalitu našich výrobků. Systém kvality a jakosti je certifikován normou IFS. Mezi výrobní sortiment patří známé pudingy, knedlíky, kaše, zahušťovadla, palačinky, bramboráky, kypřící prášky a mnoho dalšího.

Amylon BIO Rýžový puding v bodech:

  • bez barviv a aromat
  • s obsahem lyofilizovného ovoce
  • bez přidaného cukru
  • bezlepková potravina
Balení: 40 g
  100 g*
Energetická hodnota 339 kJ / 80 kcal
Tuky 1,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 14 g
- z toho cukry 8 g
Bílkoviny 3 g
Sůl 0,09 g

*Výrobek připravený podle návodu s mlékem (1,5 % tuku) a cukrem.

Ingredience:

Příchuť jablko/skořice: BIO rýžový škrob, BIO jablko sušené (8 %), BIO skořice mletá (3 %).

Doporučení výrobce:

  • Příprava: Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
  • Tip: Puding lze uvařit i snáhražkami mléka jako je ovesný či sojový nápoj.
  • Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

Upozornění:

  • Potravina.
  • Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah slunečního záření.
  • CZ-BIO-001.
Hodnocení celkem
4.9 / 5
6 hodnocení
Doporučuje
100 %
6 z 6 uživatelů
Sandra Košťálová
před 2 měsíci
Hodnocení celkem:
  • jablko/skořice
    jablko/skořice

Zajímavá příchuť

Značka amylon má dobrý výběr příchutí. Tato je určitě jedna z nejzajímavějších.

Kateřina Pařenicová
Kateřina Pařenicová
před 7 měsíci
Hodnocení celkem:
  • jablko/skořice
    jablko/skořice

TOP!!

Za mě nejlepší puding ‼️

Veronika Mádrová
Veronika Mádrová
před 7 měsíci
Hodnocení celkem:
  • jablko/skořice
    jablko/skořice

výborný

nadchnul mě! kousky jablíček a chut skořice, užasné:)

Dotazy

Diskuze prozatím neobsahuje žádné příspěvky.

Přihlášení

Přihlášení