Amylon Puding bez lepku

Amylon Puding bez lepku
  • Fotografie 1
  • Fotografie 2
  • Fotografie 3
  • Fotografie 2
  • Fotografie 3

Amylon Puding bez lepku

3 hodnocení
100 %
Doporučuje
3,5 tis.
zobrazení

Puding z kvalitních surovin vhodný pro celiaky. Více Méně

  Balení Příchuť   Dostupnost Hodnocení Cena Počet kusů    
img Amylon Puding bez lepku 40 g
 
img
40 g
čokoláda

5 / 5

Fantastická
1 hodnocení
Skladem > 5 ks   15,-
 
 
img
40 g
jogurt

2 / 5

Průměrná
1 hodnocení
Skladem > 5 ks   15,-
 
 
img
40 g
vanilka

4.8 / 5

Fantastická
2 hodnocení
Skladem > 5 ks   15,-
 

Amylon Puding bez lepku - kvalitní puding vhodný pro celiaky

Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít také cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly. Snaží se naslouchat potřebám zákazníka, inspirovat se jeho požadavky a zlepšovat tak naše výrobky a komunikaci směrem k němu. Výroba produktů, balených výrobků, zahrnuje několik výrobních skupin a je expedována do velkoobchodů, nezávislého prodeje a do obchodních řetězců u nás a v zahraničí. Ve výrobě zpracovává vlastní pšeničný škrob a řadu surovin z oblasti Vysočiny, tím garantuje velmi dobrou kvalitu našich výrobků. Systém kvality a jakosti je certifikován normou IFS. Mezi výrobní sortiment patří známé pudingy, knedlíky, kaše, zahušťovadla, palačinky, bramboráky, kypřící prášky a mnoho dalšího. 1891 - první pudingy. Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. V jeho práci poté pokračoval od roku 1891 švagr František Malinský, který postupně skupovat další škrobárny a z malé továrničky vybudoval silný podnik.

Amylon Puding bez lepku v bodech:

  • suroviny nejvyšší kvalit
  • přidaná hodnota superpotravin
  • velké množství živin a minerálů
  • dlouhá tradice
  • prvotřídní vanilka z prosluněného Madagaskaru
Dávka: 1 sáček (40 g)
Balení: 40 g
Dávek v balení: 1
  100 g sypké směsi 100 g hotového výrobku* 100 g sypké směsi 100 g hotového výrobku*
  vanilka čokoláda
Energetická hodnota 1500 kJ / 353 kcal 381 kJ / 90 kcal 1414 kJ / 334 kcal 381 kJ / 90 kcal
Tuky 0,2 g 1,3 g 2,1 g 1,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g 0,9 g 1,4 g 1 g
Sacharidy 86,9 g 16,7 g 72,4 g 16 g
- z toho cukry 0,1 g 11,1 g 0,2 g 11 g
Bílkoviny 0,4 g 2,9 g 4,3 g 3,1 g
Sůl 0,03 g 0,09 g 0,26 g 0,1 g

 

  100 g sypké směsi 100 g hotového výrobku*
  jogurt
Energetická hodnota 1465 kJ / 345 kcal 362 kJ / 85 kcal
Tuky 0,2 g 1,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g 0,9 g
Sacharidy 82,3 g 15,2 g
- z toho cukry 3,8 g 9,7 g
Bílkoviny 3 g 3,1 g
Sůl 0,02 g 0,09 g

* Výrobek připraven podle návodu s  mlékem (1,5 % tuku) a cukrem.

Ingredience:

Příchuť vanilka: Kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva: kurkumin, karoteny, aroma.

Příchuť čokoláda: Kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (20 %), jedlá sůl.

Příchuť jogurt: Kukuřičný škrob, sušený jogurt v prášku 10 % (mléko, jogurtové kultury), aroma.

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy mléka a vajec. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Doporučení výrobce:

  • Z odměřeného ½ l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby.
  • Přidáme 2 lžíce cukru (40 g - příchuť vanilka a čokoláda) nebo 1 a /1/2 lžíce cukru (30 g - příchuť jogurt) a zahříváme k varu.
  • Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
  • Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
  • Nalijeme do misek a necháme vychladnout.

Upozornění:

  • Potravina.
  • Skladujte v suchu.
  • Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy mléka a vajec. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Recenze

Hodnocení celkem
4.4 / 5
3 hodnocení
Doporučuje
100 %
3 z 3 uživatelů

Dotazy

Diskuze prozatím neobsahuje žádné příspěvky.

Přihlášení

Přihlášení