Prom-IN EGG Albumin

Prom-IN EGG Albumin
  • Fotografie 1

Prom-IN EGG Albumin

1 hodnocení
100 %
Doporučuje
3,4 tis.
zobrazení

Při dnešních cenách je dodávka bílkovin prostřednictvím vajec poměrně drahý „špás". Je nějaké řešení? Ano a to sušený vaječný bílek! Konzumace 100 gramů tohoto produktu nám zajistí prakticky 80 gramů plnohodnotných bílkovin s celou šíří spektra aminokyselin potřebných k tvorbě svalové hmoty. Více Méně

  Balení   Dostupnost Cena Počet kusů    
img Prom-IN EGG Albumin 1000 g (bez ucha - ilustrační obrázek)
 
img
1000 g (bez ucha - ilustrační obrázek)
Skladem 4 ks   599,-
 

Prom-In EGG Albumin - sušené vaječné bílky

Vaječný bílek (egg albumin) je jedním z nejhodnotnějších zdrojů bílkovin. Je vhodnou alternativou, pokud trpíte alergií na mléčný cukr – laktózu nebo mléčnou bílkovinu. Poskytuje vynikající spektrum aminokyselin se zastoupením všech osmi esenciálních aminokyselina zastoupeny jsou také důležité sirné aminokyseliny.

Prom-In EGG Albumin v bodech:

  • vynikající aminospektrum
  • vhodný pro osoby s alergií na mléčnou bílkovinu
  • bez laktózy
Dávka: 50 g
Balení: 1000 g
Dávek v balení: 20
  100 g
Energetická hodnota 1622 kJ / 388 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Bílkoviny 79,1 g

Ingredience:

Vaječný bílek.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Doporučení výrobce

  • 50 g - rozdělte na 2 - 3 porce (vrchovatá polévková lžíce sušeného bílku = 10 g).
  • Neužívejte před nebo těsně po fytické aktivitě.
  • Ideální na použití před spaním (spolu s dalšími druhy proteinu).

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte v suchu a chladu.
  • Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Hodnocení celkem
5 / 5
1 hodnocení
Doporučuje
100 %
1 z 1 uživatelů
Lucie Luczi
před rokem
Hodnocení celkem:

Skvělé překvapení

Docela jsem se bála s tímto produktem experimentovat,nakonec mě ale mile překvapil a stal se mým favoritem. Všem vřele doporučuji :-)

Dotazy

Diskuze prozatím neobsahuje žádné příspěvky.

Přihlášení

Přihlášení