Tapioca puding tapioková Mouka

Tapioca puding tapioková Mouka

Tapioca puding tapioková Mouka

1 hodnocení
100 %
Doporučuje
2,3 tis.
zobrazení

Tapioková mouka z kořene manioku jedlého pro přípravu pudinku či kaší. Více Méně

  Balení   Dostupnost Cena Počet kusů    
img Tapioca puding tapioková Mouka 400 g
 
img
400 g
Skladem > 5 ks   39,-
 

Tapioková mouka -  jemná mouka z kořene manioku jedlého

Tapioca mouka je velmi jemné konzistence s obsahem 98 % maniokového škrobu a 2% vody. Vyrábí se z kořene manioku jedlého, původní rostliny Jižní Ameriky a Západní Indie, hlízy se používají ve formě škrobu, perliček i celých hlíz.

Z tapioky připravíte lahodný pudink, kaši, bezlepkové pečivo, ale můžete ji použít i jako zahušťovadlo do polévek (na způsob krupek nebo kapané zavářky), nebo jako poleva na ovocné koláče (náhrada želatiny). Můžete ji též použít místo rýže. Tapioka má velmi příznivé účinky při potížích s trávením. Tapioca je zdravým zdrojem komplexních polysacharidů s nízkým obsahem cholesterolu a bez "nezdravých" tuků. Neobsahuje lepek a může být proto součástí bezlepkové diety.

Produkty z tapioky jsou poměrně kalorické, ale nasytí vás na delší dobu a v kombinaci s kokosovým mlékem, nezatíží vaše trávení. Mouka je jemnější konzistence než amarantový nebo kukuřičný škrob. Vyrábí se i mouka GARI, která je hrubé konzistence a tmavší barvy.

Tapioková mouka v bodech:

  • z kořene manioku jedlého
  • k přípravě lahodného pudinku a kaše
  • bez lepku - vhodné pro bezlepkaře
  • využití při zahušťování polívek 
  • ideální jako náhrada želatiny či rýže
  • příznivé účinky při potížích s trávením
  • zdroj komplexním polysacharidů
  • s nízkým obsahem cholesterolu a bez "nezdravých" tuků
  • produkty zastytí na delší dobu
  • jemná konzistence mouky
Balení: 400 g
  100 g
Energetická hodnota 1500 kJ / 357 kcal
Tuky 0,02 g
Cholesterol 0 mg
Sacharidy 93 g
- z toho cukry 0,6 g
Vláknina 0,9
Bílkoviny 0,19 g
Sůl* 1 mg

*Sůl se vykystuje pouze v důsledku přirozeně se vyskytujícího se sodíku.

Ingredience:

100% Tapioková mouka.

Země původu: Thajsko.

Doporučení výrobce:

  • Z tapioky připravíte lahodný pudink, kaši, bezlepkové pečivo, ale můžete ji použít i jako zahušťovadlo do polévek (na způsob krupek nebo kapané zavářky), nebo jako poleva na ovocné koláče (náhrada želatiny).
  • Můžete ji též použít místo rýže.
  • Tapioka má velmi příznivé účinky při potížích s trávením.
  • Produkty z tapioky jsou poměrně kalorické, ale nasytí vás na delší dobu a v kombinaci s kokosovým mlékem, nezatíží vaše trávení.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte v suchu.

Recenze

Hodnocení celkem
4 / 5
1 hodnocení
Doporučuje
100 %
1 z 1 uživatelů
Celkem dotazů Celkem dotazů
1
1 odpovědí
Adéla Zdobinská
před 4 měsíci

dobrý den, kdy bude skladem?

Marek Pastorek
Marek Pastorek
před 4 měsíci

Dobrý den, zítre naskladníme. Hezký den.