Tapioca Puding tapiokové perly

Tapioca Puding tapiokové perly
  • Fotografie 1

Tapioca Puding tapiokové perly

26 hodnocení
100 %
Doporučuje
19,8 tis.
zobrazení

Perličky škrobu z dužiny hlíz manioku jedlého pro výrobu dezertů a pudinků. Více Méně

  Balení   Dostupnost Cena Počet kusů    
Tapioca Puding tapiokové perly 100 g
 
100 g
Skladem > 5 ks   22,-
 
Tapioca Puding tapiokové perly 500 g
 
500 g
Skladem > 5 ks   75,-
 
Tapioca Puding tapiokové perly 1000 g
 
1000 g
Skladem > 5 ks   129,-
 

Tapioca Perly - perličky k zahušťování při vaření

Perličky škrobu (tapioca, sago, saboodana) se vyrábí z bílé dužiny hlíz manioku jedlého. Nejrozšířenější jsou perličky velikosti S 2-4 mm. Tapioca perly mají ve zdravé bezlepkové kuchyni široké využití od zvláčnění těsta, k zahušťování až k výrobě dezertů a pudinků, zpestření nápojů a čajů. Můžete ji též použít místo rýže.

Tapioka má velmi příznivé účinky při potížích s trávením. Tapioca je zdravým zdrojem komplexních polysacharidů s nízkým obsahem cholesterolu a bez "nezdravých" tuků. Neobsahuje lepek a může být proto součástí bezlepkové diety. Produkty z tapioky jsou poměrně kalorické, ale nasytí vás na delší dobu a v kombinaci s kokosovým mlékem, nezatíží vaše trávení. Mouka je jemnější konzistence než amarantový nebo kukuřičný škrob. Vyrábí se i mouka GARI, která je hrubé konzistence a tmavší barvy.

Tapioca Perly v bodech:

  • z bílé dužniny hlíz manioku jedlého
  • uplatnění ve zdravé bezlepkové kuchyni
  • bezlepková surovina
  • vhodné k zvláčnění těsta a k zahušťování
  • zdroj komplexním sacharidů
  • bez cholesterolu a "nezdravých" tuků
  • produkty zasytí na delší dobu
  • pomůcka k výrobě dezertů a pudinků
  • zpestření nápojů a čajů
Balení: 500 g
  100 g
Energetická hodnota 1498 kJ / 356 kcal
Tuky 0,02 g
Cholesterol 0 mg
Sacharidy 88,69 g
- z toho cukry 3,35 g
Vláknina 0,9 g
Bílkoviny 0 g
Sůl* 1 mg

*Sůl se vykystuje pouze v důsledku přirozeně se vyskytujícího se sodíku.

Ingredience:

100% Tapiokové perly.

Země původu: Thajsko.

Doporučení výrobce:

  • Tapioca perly mají ve zdravé bezlepkové kuchyni široké využití od zvláčnění těsta, nebo jako zahušťovadlo do polévek (na způsob krupek nebo kapané zavářky), nebo jako poleva na ovocné koláče (náhrada želatiny).
  • Vhodné i k výrobě dezertů, pudinků a zpestření nápojů a čajů.
  • Můžete ji též použít místo rýže.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte v suchu.

Související produkty

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostatní také nakoupili

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hodnocení celkem
4.7 / 5
26 hodnocení
Doporučuje
100 %
26 z 26 uživatelů
Jana Abelovská
Jana Abelovská
před rokem
Hodnocení celkem:

Nové raňajky

Tapiokový puding sa zaradil medzi moje raňajkové novinky, keďže je rýchly, chutný a pripravím z neho veľký objem nízkokalorickej pochúťky :)

Martina Emanovská
před 3 měsíci
Hodnocení celkem:

Ideální svačinka

Dana Kadlecová
před 5 měsíci
Hodnocení celkem:

Kulatý puding.

Všem chutná. Dětem dochucuji vanilkovým cukrem.

Silvie Sadilová
před 7 měsíci
Hodnocení celkem:

První ochutnávka

Za mě příjemná svačinka na zpestření jídelníčku. Pokud máte rádi želé a představíte si ho v pudingu, bude vám to chutnat.