Wolfberry Kokosová mouka BIO

Wolfberry Kokosová mouka BIO

Wolfberry kokosová mouka BIO - odtučněná bio mouka pro vegetariány, vegany i paleo příznivce

Wolfberry kokosová mouka je bez lepku, vhodná pro celiaky i paleo dietu. Díky vysokému obsahu bílkovin ji ocení i vegani a vegetariáni. Odtučněná v BIO kvalitě.
Wolfberry kokosová mouka se vyrábí z kokosové kopry, která se po vysušení a vylisování oleje rozemele na jemný prášek. Kokosová mouka je výjimečná tím, že obsahuje 39 % vlákniny19 % bílkovin. Je přirozeně bezlepková, takže je vhodná pro celiaky.

V některých receptech, například na palačinky, zákusky nebo vánoční cukroví, lze klasickou mouku úplně nahradit kokosovou moukou. Při přípravě takového těsta je vhodné přidat oproti původnímu receptu buď jedno vejce navíc, anebo xantanovou gumu. S xantanem se vám těsto bude méně drobit a bude lépe držet tvar. Navíc hotové výrobky zůstanou mnohem déle křehké, čerstvé a budou pomaleji vysychat.

Většina bezlepkových mouk je skoro bez chuti, kokosová mouka je však krásně voňavá a dodá naopak všem pokrmům zajímavý “šmrnc“. Přestože není nijak slazená, stačí použít méně sladidla než u běžné mouky, protože kokos má přirozeně nasládlou chuť. Kokosovou mouku můžete míchat se všemi druhy bezlepkových, ale i klasických mouk. Pokud ji přidáte do mléka nebo džusu, vznikne vám výborný nápoj plný bílkovin a vlákniny.

Wolfberry kokosová mouka v bodech:

  • přirozeně nasládlá a voňavá
  • vhodná jak do sladkých, tak i slaných receptů
  • vhodná pro většinu diet i výživových směrů
Balení: 400 g
100 g
Energetická hodnota 1499 kJ / 358 kcal
Tuky 16 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 8 g
Sacharidy 17 g
- z toho cukry 8 g
Vláknina 39 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 0,14 g

Ingredience

Sušená odtučněná mletá kokosová dužina BIO 100%. 

Doporučení výrobce:

Recept na paleo tilápii (4 porce):

  • 2 až 3 lžíce kokosového oleje
  • 3/4 šálku neslazených kokosových chipsů
  • 1/2 šálku kokosové mouky
  • mořskou sůl podle chuti
  • 3 vejce
  • 4 filé tilápie

Na pánvi si nechte rozpálit kokosový olej asi na 170°C. Mezitím na talíři smíchejte kokosové chipsy, kokosovou mouku a sůl. Do jiného talíře rozklepněte a rozšlehejte vejce. Filé z tilápie nejprve obalujte ve vejcích, poté v připravené kokosové směsi. Nechte opadat zbytek kokosu, který se nepřilepil na rybu, poté smažte filety na rozpáleném oleji z každé strany do zlatova asi 5 – 7 minut. 

Upozornění:

  • Výrobek obsahuje na 100 g max. 8 g vody.
  • Produkt ekologického zemědělství v BIO kvalitě.
  • Skladujte v suchu a temnu.

Oblíbené alternativy

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Související produkty

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Ostatní také nakoupili

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______