Wolfberry Mandlová mouka BIO

Wolfberry Mandlová mouka BIO
  • Fotografie 1

Wolfberry Mandlová mouka BIO

1 hodnocení
100 %
Doporučuje
5 tis.
zobrazení

Exkluzivní jemně mletá mouka z vyloupaných blanšírovaných sladkých mandlí v bio kvalitě, vhodná pro celiaky. Mandlová mouka je významným zdrojem minerálních látek a vitamínů. Více Méně

  Balení   Dostupnost Cena Počet kusů    
Wolfberry Mandlová mouka BIO 400 g
 
400 g
Skladem > 5 ks   269,-
 

Wolfberry mandlová mouka BIO - exkluzivní jemně mletá mouka ze sladkých mandlí

Wolfberry mandlová mouka je jemně mletá z vyloupaných blanšírovaných sladkých mandlí. 100% mandlová mouka v bio kvalitě, vhodná pro celiaky. Mandle jsou nejen dobré, ale i zdravé, protože obsahují velké množství vlákniny. Díky vysokému obsahu bílkovin, cukrů a tuků jsou ideálním zdrojem energie. Kromě toho je v nich i hodně vitamínů skupiny B, vitamínu E (tokoferolu) a kyseliny listové. Mandlová mouka je ale také významným zdrojem minerálních látek, a to zejména hořčíku, vápníku a draslíku.

Mandlová mouka se výborně hodí hlavně na pečení, při výrobě dortů a cukrářských výrobků, do různých krémů a dezertů, domácího marcipánu, zjemní všechny korpusy a linecká těsta, ale dá se z ní připravit i vynikající mandlové mléko. Wolfberry mandlová mouka je vyrobena z vyloupaných blanšírovaných sladkých mandlí. Výborně se hodí pro všechny, kteří drží bezlepkovou dietu. Pokud nevíte, co z mandlové mouky udělat, tak vyzkoušejte například vynikající, rychlý a křehký koláč s jablky.

Wolfberry mandlová mouka v bodech:

  • zdravá a chutná mouka
  • přirozeně bezlepková
  • významný zdroj vitamínů i minerálů
  • všestranné využití v kuchyni
Balení: 400 g
  100 g
Energetická hodnota 2407 kJ / 575 kcal
Tuky 54 g
Sacharidy 20 g
- z toho cukry 4,6 g
Vláknina 11 g
Bílkoviny 20 g
Vápník 266 mg
Železo 4 mg
Draslík 690 mg
Sodík 300 mg
Fosfor 478 mg
Hořčík 258 mg

Ingredience:

Mandle sladké blanšírované. Země původu: Španělsko - Valencie.

Doporučení výrobce:

Recept na křehký koláč s jablky:

  • 160 g mandlové mouky
  • 2 kávové lžičky skořice
  • 2 polévkové lžíce oleje
  • 40 g třtinového cukru
  • 1 kávová lžička prášku do pečiva bez fosfátů
  • špetka muškátového oříšku
  • 2 polévkové lžíce jablečného džusu
  • 1/2 lžičky vanilkového extraktu
  • 3 menší jablíčka

Troubu si předehřejte na 175°C. Mezitím si oloupejte a nakrájejte na malé kostičky jablka, která smíchejte v misce s jednou kávovou lžičkou skořice. V jiné misce smíchejte mandlovou mouku, cukr, prášek do pečiva, vanilkový extrakt, muškátový oříšek, olej a džus. Vše dobře promíchejte a dejte si na stranu asi tři lžíce těsta. Do menší zapékací misky vtlačte pomocí rukou těsto, na které dejte jablka. Na jablka udělejte ze zbytku těsta drobenku a vše ještě lehce zatlačte. Koláč pečte asi 40 minut a nechejte úplně vychladnout. Koláč je velmi křehký, takže ho krájejte na menší kousky. Dobrou chuť!

Upozornění:

  • Potravina.
  • Výrobek obsahuje na 100 g max. 7 g vody.
  • Produkt ekologického zemědělství v BIO kvalitě.
  • Skladujte v suchu a temnu.

Související produkty

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostatní také nakoupili

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hodnocení celkem
5 / 5
1 hodnocení
Doporučuje
100 %
1 z 1 uživatelů
Kateřina Šnévajsová
před 2 lety
Hodnocení celkem:

Za mě dobrý :D

Paráda.Dávala jsem do muffinu