Wolfberry Třtinový cukr BIO

Wolfberry Třtinový cukr BIO
  • Fotografie 1

Wolfberry Třtinový cukr BIO

2 hodnocení
100 %
Doporučuje
1,8 tis.
zobrazení

Třtinový cukr krupice Wolfberry BIO má charakteristickou, příjemně karamelovou chuť i vůni, světle hnědou barvu a tvoří ho velmi drobné krystalky. Vyrábí se z cukrové třtiny a je zpracovávaný bez použití jakýchkoliv chemikálií nebo umělých přísad. Více Méně

  Balení   Dostupnost Cena Počet kusů    
img Wolfberry Třtinový cukr BIO 500 g
 
img
500 g
Skladem > 5 ks   36,-
 

Wolfberry BIO Třtinový cukr krupice - cukr z třtinové šťávy

Wolfberry třtinový cukr krupice se vyrábí velmi šetrnou krystalizací třtinové šťávy, díky čemuž v něm zůstává zachováno maximální množství vitamínů a minerálů, které rafinované cukry při jejich zpracování ztrácejí. Má čistou sladkou chuť, která má malinko karamelové a medové podtóny.

Při pěstování cukrové třtiny, ze které se vyrábí, nebyly použity žádné pesticidy a třtina nebyla geneticky modifikovaná. Třtinový cukr krupice se dobře rozpouští, takže je vhodný na slazení teplých i studených nápojů, do dipů, zálivek nebo marinád. Při pečení a vaření můžete s jeho pomocí nahrazovat běžný cukr všude tam, kde ho používáte, takže vám poslouží při pečení buchet, zákusků, cukroví, nebo při doslazování polévek omáček a podobně.

Balení: 500 g
  100 g
Energetická hodnota 1670 kJ / 400 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 99,5 g
- z toho cukry 99,5 g
Bílkoviny 0,5 g
Vitamín A 20 IU (6,8 μg - 0,85 % DDD*)
Vitamín B 1 mg
Vápník 7 mg  (0,88 % DDD)
Železo 0,3 mg (2,14 % DDD)
Draslík 6 mg (0,3 % DDD)
Zinek 0,2 mg (2 % DDD)

*DDD - Doporučená denní dávka u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).

Ingredience:

100 % třtinový cukr v BIO kvalitě. Země původu: Argentina.

Doporučení výrobce:

  • Třtinový cukr krupice se dobře rozpouští, takže je vhodný na slazení teplých i studených nápojů, do dipů, zálivek nebo marinád.
  • Při pečení a vaření můžete s jeho pomocí nahrazovat běžný cukr všude tam, kde ho používáte, takže vám poslouží při pečení buchet, zákusků, cukroví, nebo při doslazování polévek omáček a podobně.

Upozornění:

  • Cukr skladujte na suchém místě do 65 % relativní vlhkosti vzduchu a při teplotě nepřekračující 25 ° C.
  • BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002

     

Hodnocení celkem
4.3 / 5
2 hodnocení
Doporučuje
100 %
2 z 2 uživatelů
Šárka Hejduková
před 6 měsíci
Hodnocení celkem:

Cukr

Až na hrudky, co se tvoří, tak dobrý :-)

Dotazy

Diskuze prozatím neobsahuje žádné příspěvky.