České Ghíčko Ghí BIO
České Ghíčko Ghí BIO - přepuštěné máslo k širokému využití
Ghí je bezvodý tuk získaný z másla. Vyrábí se pomalým přepouštěním klasického másla ve vodní lázni, čímž se z tuku odstraní voda a další látky včetně mléčných bílkovin. Tradičně se označuje termínem přepuštěné máslo a je typické svou příjemnou vůní a chutí. Díky absenci mléčných bílkovin je ghí vhodné pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu.
Přepuštěné máslo se nepřepaluje (bod přepalování 250 °C oproti máslu 150 °C), není nutné jej chladit a má dlouhou trvanlivost v řádu mnoha měsíců. Bio Ghí je vyráběné v té nejvyšší kvalitě, a to z mléka krav, které jsou chovány v ekologickém zemědělství. Tudíž máslo neobsahuje antibiotika ani hormony, naopak je bohaté na vitaminy a minerální látky.
České Ghíčko Ghí BIO v bodech:
- přepuštěné máslo
- neobsahuje mléčné bílkoviny
- široké využití nejen v kuchyni
- tuky se při vaření nepřepalují
- dlouhodobá trvanlivost
- vhodné pro jedince s intolerancí laktózy
- BIO kvalita
100 g | |
Energetická hodnota | 3677 kJ / 878 kcal |
Tuky | 99,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 70 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Ingredience
Bio bezvodý máselný tuk (min. 99%).
Upozornění
- Potravina.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Skladujte při teplotách do 25°C.
- Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.
- Případná změna konzistence výrobku není na závadu.