Vilgain 87% Protein na pečení

4,9
116 hodnocení

Super na pečení, skvělá struktura.

Protein jsem dala do pudingu, což krásně i drželo tvar a hustotu. Pak jsem ho zkusila dát do těsta na wafle, a s tím se mi již pracovalo hůře, musím ještě vychytat konzistenci při pečení. Chutově neutrální

Pečení nadychane

Perfektní na pečení a vaření.

Člověk si musí hlídat dávkování, ale zkoušela jsem přidat do různých těst a nepoznala jsem změnu v textuře.

skvělý, bez příchutě, přidá bílkoviny, takže si můžeme dělat sladké svačinky

Výborný. Jen trochu drahý :)

Skvělé,nijak to neovlivňuje chuť surovin

Bez příchutě, neovlivňuje vlastnosti těsta, ale zvyšuje podíl bílkovin, super 🙂

Skvělá neutrální chuť