Vilgain Těsto na pizzu
Dotazy
17
zodpovězených dotazů
Lukáš
před 3 lety
Zdravím, chci se zeptat když teď přicházíte s tolika novinkama, netradičníma 👍byť ve fit kuchyni častou používanýma, nezvažujete třeba i o výrobě kvalitních bulek na burgery?? Děkuji
Kamila
před 3 lety
Dobrý den Lukáši, děkujeme za podnět :-) Určitě jej posunu na oddělení NPD (new product development) a uvidíme, co s tím kolegové dokáži udělat :-)
Patrik
před 4 měsíci
Dobrý den, při poslední objednávce jsem měl bohužel velký problém dostat těsta v jednom balení od sebe. Nemate v plánu mezi ně dávat třeba kus pečícího papíru? Děkuji.
Jitka
před rokem
Zdravím, nemáte v plánu znovuuzavíratelný obal? Třeba i samostatně jako doplněk… zastavit to nemám jak, ziplock správných rozměrů taky ne 🤷♀️
Marie
před 2 lety
Dobrý den, může se těsto ve fólii zamrazit? Děkuji
Denisa
před rokem
Dobrý den, neplánujete i bezlepkovou variantu?
Denisa
před rokem
Ahoj Deniso, super nápad! Ráda ho předám našim kolegyním, které se věnují novým produktům. Pěkný den :).
Karolina
před rokem
Dobrý den, neplánujete bezlepkovou verzi? Děkuji. :)
Denisa
před rokem
Ahoj Karolíno, super nápad! Určitě se nad tímto nápadem zamyslíme. Děkujeme :).
Martin
před 2 lety
Lidi, neblázněte, za 30 Kč si uděláte cca 5 x 300g těsto na pizzu, stačí na to jen 1kg hl.mouky, voda, olivový olej, sůl a droždí.
Ale to není pro lenochy :-)