Vilgain Kečup BIO – plný BIO rajčat a s nižším obsahem cukru
Ostatní nakupují společně
Vilgain Kečup BIO – kečup s nižším obsahem cukru s praktickým dávkovačem
Vilgain Kečup, oblíbená omáčka z rajčat z organického zemědělství vyzrálých na slunci. Díky tomu se pyšní mnohem plnější, intenzivnější, rajčatovou chutí. Můžeš se spolehnout na čisté složení o pouze 5 přírodních ingrediencích bez zbytečných aditiv.
Přes kilo rajčat v každém balení
Hlavní složkou je rajčatový kvalitní protlak, který má velmi vysoký podíl čerstvých rajčat - 220 g rajčat na 100 g. Kečup má také o cca 40 % nižší obsah cukru oproti běžným kečupům z obchodu (13 g cukru/100 g kečupu oproti standardním 24 g cukru/100 g kečupu). Dodávaný je v plastové láhvi s praktickým dávkovačem.
Vilgain Kečup BIO v bodech:
- čisté složení z organických ingrediencí
- přes 1 kg čerstvých zralých rajčat v každém balení
- nižší obsah cukru než u běžných kečupů
- praktické dávkování
Balení: 480 g
100 g | |
Energetická hodnota | 454 kJ / 107 kcal |
Tuky | 0,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 24,2 g |
- z toho cukry | 13 g |
Bílkoviny | 1,9 g |
Sůl | 2,5 g |
Ingredience
Rajčatový protlak* (220 g rajčat ve 100 g), voda, cukr*, ocet*, kukuřičný škrob*, mořská sůl.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění
- Potravina, s cukrem.
- Skladujte při pokojové teplotě.
- Po otevření skladujte v lednici do 10 °C a spotřebujte do 3 měsíců.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.