Vilgain Bezlepková směs na chléb BIO ⁠–⁠ směs bezlepkových mouk a semínek z ekologického zemědělství, ideální pro rychlou přípravu bezlepkového pečiva

Vilgain Bezlepková směs na chléb BIO ⁠–⁠ směs bezlepkových mouk a semínek z ekologického zemědělství, ideální pro rychlou přípravu bezlepkového pečiva

Vilgain Bezlepková směs na chleba BIO - směs mouk se kterou si upečeš domácí bezlepkové pečivo

Jsi bezlepkář, nebo se snažíš lepek omezit, ale nechce se ti utrácet za předražené pečivo v obchodech? Zkus si doma upéct vlastní bezlepkový chleba. Aby to bylo co nejjednodušší, přinášíme ti Vilgain bezlepkovou směs na chleba, se kterou si ho připravíš raz‑dva.

Domácí chleba za 10 minut

S Vilgain bezlepkovou směsí na chleba máš na stole pečivo bez zbytečného zdržování. Směs stačí jen zalít vodou, přidat sušené droždí a nechat kynout, navíc můžeš také přidat oříšky nebo jiné dobroty a chléb trochu vylepšit. Potom přesuneš do formy a dáš péct na 250 °C. Za 10 minut máš hotový vlastní bezlepkový chleba, který má díky směsi mouk a semínek z ekologického zemědělství vysoký obsah vlákniny. 

Vykouzlíš i bagety nebo domácí housky

Díky konzistenci těsta je možné vytvořit jakýkoliv druh pečiva. Skvělé je použít třeba formu na bagety. Směs bude tekutější, a proto jí vždy peč ve vymazané a pomoučněné formě nebo domácí pekárně. 

Vilgain Bezlepková směs na chleba BIO v bodech:

  • jednoduchá a rychlá příprava
  • vysoký obsah vlákniny
  • vhodné i na jiné pečivo
  • v BIO kvalitě 
  • dlouhá trvanlivost
Balení: 500 g
100 g
Energetická hodnota
1497 kJ / 358 kcal
Tuky
5,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,6 g
Sacharidy
66 g
- z toho cukry
0,8 g
Vláknina
6 g
Bílkoviny
7,2 g
Sůl
2,5 g

Ingredience

Čiroková mouka*, kukuřičný škrob*, pohanková mouka*, kukuřičná mouka*, pohanková krupice*, bramborový škrob*, len hnědý*, slunečnicová semínka*, rýžová mouka*, mořská sůl, psyllium*, dýňová semínka*, kmín drcený*.

*z ekologického zemědělství. 

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy sezamu. Obsah lepku max. 20 mg/kg.

Doporučení výrobce

  • Směs (500 g) smíchejte se 500 ml vlažné vody a 14 g čerstvého droždí (nebo přibližně 7g sušeného).
  • Těsto bude mít tekutou konzistenci.
  • Vlijte do vymazané a moukou vysypané formy, případně do formy vyložené pečícím papírem a nechte přikryté kynout 40 minut.
  • Lze péct v jakékoli formě, např. na bagety, bulky, atd. 

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte na suchém místě při teplotě do 25 °C. 
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Nadýchaný bezlepkový chléb

Nadýchaný bezlepkový chléb

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
3,9
6 hodnocení

Obrovské zklamání - chleba je jenom slaný - jak olíznout slánku a pak, někde vzadu na patře, je možná trochu slunečnicového semínka. Za mě veskrze nepoživatelné. Struktura není špatná (trochu vlhká, u bezlepkového pečiva nic neobvyklého), příjemně voní po kmínu, ale jíst se to prostě nedá.

Ahoj Lu, děkujeme za tvou zpětnou vazbu. Velice nás mrzí, že s produktem nejsi spokojena. V mailu máš od nás zprávu. Rádi se s tebou na tvou zkušenost podíváme a dořešíme případnou reklamaci. Hezký den,

Množství směsi je na velký chléb, doporučuji rozdělit a vždy udělat čerstvý. Příprava a pečení není náročné.

Jednoduchá příprava a chuťově senzace😋

Teď jsem ho akorát ochutnala a tyjo jsem fakt mile překvapená. Rozhodně příště objednám znovu a víc balení. Konzistence je po upečení vláčná a nadýchaná (nelekejte se konzistence těsta před upečením), kůrka zároveň ale krásně křupavá, chuť taky super. Přiznávám, že jsem ze začátku byla lehce skeptická a nedávala jsem tomu moc velké šance. A jako velký bonus je i cena oproti jiným bezlepkovým chlebům, které jsem si do teď normálně kupovala. 👌

Dotazy

Diskuze prozatím neobsahuje žádné příspěvky.