Vilgain Kakaové máslo BIO – pro přípravu domácí BIO čokolády i voňavé kosmetické lázně
Vilgain Kakaové máslo BIO - přírodní máslo na přípravu čokolády a péči o pokožku
Vilgain Kakaové máslo je nerafinovaný rostlinný tuk s bohatou kakaovou vůní a světle krémovou barvou.
Šetrné zpracování pro intenzivní aroma
Kakaové boby jsou nejprve fermentovány a následně pečlivě praženy. Po upražení se zbaví slupky a pomocí žulových kamenů se jemně melou až do podoby kakaové hmoty ze které se pak odstředí výsledné kakaové máslo.
Hýčká nejen naši pokožku, ale i smysly
Máslo můžeš použít jak na výrobu čokolády, tak je velmi vhodné na restování, opékání, ale i pečení. Díky poměrně vysokému kouřovému bodu se nepřepaluje. Jeho velkou výhodou je, že nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí a dokonce jim pomáhá vyniknout.
Své uplatnění však najde i v kosmetice. Kakaové máslo má vynikající hojící a regenerační schopnosti, podporuje elasticitu pokožky a pomáhá předcházet tvorbě strií. Používá se ke zvláčnění a zjemnění suché pokožky, zklidnění podrážděné pleti a k ošetření zrohovatělé pokožky na loktech a patách.
Vilgain Kakaové máslo BIO v bodech:
- nerafinovaný rostlinný tuk
- kakaová vůně a krémová barva
- vhodné k výrobě čokolády, na pečení, restování
- využití i k péči o pokožku nebo výrobu kosmetiky
- protizánětlivé, antibakteriální a antioxidační účinky
100 g | |
Energetická hodnota | 3766 kJ / 900 kcal |
Tuky | 100 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 59,7 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,01 g |
Ingredience
BIO kakaové máslo 100 %.
Země původu: Dominikánská republika.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a temnu do 25 °C, mimo přímé sluneční záření.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.