Vilgain Makrela filety v bio extra panenském olivovém oleji – křehké kusy masa, udržitelný rybolov, bohaté na bílkoviny a omega‑3
Vilgain Makrela filety v bio extra panenském olivovém oleji – křehké kusy masa, udržitelný rybolov, bohaté na bílkoviny a omega‑3
Ostatní nakupují společně
Vilgain Makrela filety v bio extra panenském olivovém oleji - šťavnaté maso v extra panenském olivovém oleji z oceánské štiky
Makrela se vyznačuje jemnějším a křehčím masem než tuňák a zároveň plnou chutí a intenzivním aroma. Kromě kouřového zabarvení ti také lehce může připomínat uzenou makrelu z obchodu.
Šetrné zpracování rodinnou firmou
Ryby se loví v oblastech kolem pobřeží Španělska a po výlovu putují do přímořské oblasti La Rioja, kde je tradičními řemeslnými technikami zpracovává místní podnik s dlouholetými zkušenostmi. Nakonec se naporcované filety vloží do skleničky a zalijí extra panenským olivovým olejem, který pomůže umocnit jejich chuť.
Vysoký obsah bílkovin a omega‑3
Makrela je přirozeným zdrojem omega‑3 mastných kyselin a plnohodnotných bílkovin, kterých obsahuje 22 g na 100 g masa. Zároveň ti dodá důležité mikronutrienty jako draslík, vitamin A, selen nebo měď. Nejbohatší je však na vitamin B12, kterého obsahuje více než 600 % referenční hodnoty příjmu.
Ve sklenici najdeš pouze rybu, extra panenský olej a špetku soli. Žádné balastní látky ani těžké kovy. Vychutnáš si ji jak v teplé, tak studené kuchyni a poslouží jako nutričně bohatá svačinka na toast či rozpečenou bagetu.
Vilgain Makrela filety v bio extra panenském olivovém oleji v bodech:
- jemnější a křehčí maso než tuňák
- plná chuť a intenzivní aroma
- zpracováno rodinnou firmou z La Rioja
- zdroj omega‑3 tuků a bílkovin
- extra bohatá na vitamin B12
- čisté složení pouze ze 3 ingrediencí
100 g* | |
Energetická hodnota | 1151 kJ / 277 kcal |
Tuky | 21 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,3 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 1,2 g |
*Pevného podílu.
Ingredience
Makrela obecná (Scomber scombrus) , extra panenský olivový olej*, sůl.
*z ekologického zemědělství
190 g sklenice obsahuje 125 g pevného podílu.
Země výroby: Španělsko.
Původ ryby: Středozemní moře a černé moře (FAO 37), Středovýchodní Atlantik (FAO 34), Severozápadní Tichý oceán (61).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Upozornění
- Potravina.
- Výrobek může obsahovat kosti.
- Skladujte na suchém místě, mimo zdroje tepla a přímé sluneční záření.
- Po otevření skladujte v chladničce a postřebujte do 24 hodin.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.