Vilgain Protein Mug Cake Mix Low Sugar – Peanut butter cookie – minimum cukru, 20 g bílkovin na porci, slazeno nízkokalorickou stévií, vláčná a nadýchaná struktura
Mléčný protein s prvotřídní vstřebatelností 🥛
12 % mléčného proteinu tvoří výživný základ mug caku. Pyšní se plným aminokyselinovým spektrem a přirozeným poměrem kaseinu a syrovátky. Právě díky excelentní vstřebatelnosti se řadí na vrchol seznamu látek podporujících růst a udržení svalové hmoty.
Jednoduchá příprava
hotová za pár minut
Super rychlá a jednoduchá příprava: stačí přidat vodu, smíchat se směsí, dát do mikrovlnky a nespálit se.
Odsyp si do hrníčku 70 g směsi.
Čím větší vybereš hrníček, tím lepší.
Přidej 70 ml vody, dobře promíchej
a nechej minutu až dvě odstát.
Dej do mikrovlnky nastavené 800W na 2,5 - 3 minuty a tvoje svačinka je ready
Slazeno nekalorickým
sladidlem ze stévie
Z rostliny stévie získáváme vysoce hodnotné sladidlo obsahující steviol‑glykosidy. Ty jsou 200–300× sladší než cukr a nijak neovlivňují hladinu krevního cukru. Slazení se obejde bez nebezpečných sloučenin. Najdeš tu jen stévii, která se obecně považuje za bezpečnou látku přírodního původu.
Nadýchaný proteinový dezert jako výživná svačinka
Mug cake si můžeš vychutnat jako rychlou, ale vyváženou snídani či svačinu kdykoliv během dne anebo třeba nabušený dezert po obědě. Vždy ale budeš mít jistotu, že si královsky pochutnáš a zároveň do sebe dostaneš to nejlepší, co příroda nabízí.
Dávkování: 70 g
Dávek v balení: 6
100 g | 70 g | |
Energetická hodnota | 1925 kJ / 461 kcal | 1347 kJ / 323 kcal |
Tuky | 23 g | 16 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 5,5 g | 3,9 g |
Sacharidy | 28 g | 20 g |
- z toho cukry | 4,6 g | 3,2 g |
Vláknina | 13 g | 9,3 g |
Bílkoviny | 29 g | 20 g |
Sůl | 0,89 g | 0,62 g |
Ingredience
Arašídy (krém v prášku, celé) 30,8 %, bezlepková ovesná mouka 20,2 %, mandlová mouka, mléčné proteiny 12 %, kokosové mléko v prášku*, inulin, kypřící prášek* (kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné), přírodní aroma, mletá skořice, mořská sůl, sladidlo: steviol‑glykosidy.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek a ostatních skořápkových plodů.
Doporučení výrobce
- Jednu porci o hmotnosti 70 g navažte do hrnku o objemu 350‑400 ml a zalijte 70 ml studené vody.
- Doporučujeme využít objemnější hrnky, u klasických 250 ml hrozí vylití obsahu z hrnku ven.
- Dobře promíchejte a nechte 1‑2 minuty odstát.
- Pro ještě vláčnější dortík přidejte do těsta trochu másla či kokosového oleje.
- Poté dejte do mikrovlnky na 600W na 2,5‑3 minuty (po 2 minutách zkontrolujte a popřípadě nechte dopéct).
- V mikrovlnce nepřikrývejte plastovým poklopem.
- Mug cake můžete z formy vyklopit, nebo jíst přímo z hrnku.
Upozornění
- Potravina, se sladidly.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.