Vilgain Protein Mug Cake Mix
Dotazy
9
zodpovězených dotazů
Kristýna
před 2 měsíci
Ahoj/dobrý den, mechový mug cake mi taky vytekl a připekl se kolem okrajů. Zbylo jen kus tvrdé hmoty na dně vysokého hrníčku.
Pekla jsem 2,5 minuty.
Za 300,- jich udělám 6 a jestli jich 6 vyhodím do koše :-/
Podle recenzí je nás více takových.
Kateřina
před 2 měsíci
Ahoj Kristýno, děkujeme ti za tvou zpětnou vazbu. Směs na mug cake by měla být spíše hustší než řidší. Zkus ji nechat dvě minuty odstát a případně postupně směs přisypávat. Pomoct by také mohlo nastavení mikrovlnky na menší výkon a průběžné mug cake kontrolovat. Pro vláčnější těsto doporučujeme přidat ještě například kokosový olej nebo máslo. Věříme, že brzy přijdeš na postup, který ti bude nejvíce vyhovovat. Inspirovat se můžeš i naším receptem https://aktin.cz/mechovy-mug-cake-s-ovocem. Hezký den,
Helena
před 3 měsíci
Dobrý den, postupuji dle návodu, ale těsto vždy vyteče, půlka je pryč a zbytek nedodělaný. Chutná to divně. Co jiného můžu ze směsi udělat, opravdu nechci denně mýt MWT a v podstatě to celé pak vyhodit :-( Koupila jsem si směs na základě recenzí, ale opravdu netuším, co dělám špatně :-( Díky za jakoukoli radu.
Denisa
před 3 měsíci
Ahoj Helčo, pro dokonalý mug cake doporučujeme nastavit výkon mikrovlnky na 600W. Vyber si ten největší hrnek, co doma máš, ale nepřikrývej ho poklopem 🤓. Do těsta můžeš přidat i trochu máslo, ať je vláčné 🧈. Po 2min vaření zkontroluj, jak to vypadá a podle potřeby ho nech ještě 20s dodělat. Na konec si no nezapomeň dozdobit 🧁. Pěkný den.
Martina
před 3 měsíci
Dobrý den, nevíte prosím jaký obsah laktózy je cca na jednu porci? Mám intoleranci, nicméně menší množství mi nevadí, navíc pokud potravina není v tekuté podobě. Děkuji :)
Kamila
před 3 měsíci
Dobrý den, v popisu u názvu je uvedeno 4 druhy proteinu, ve složení je pak ale jen mléčný protein. Mám intoleranci pouze na syrovátku, je v něm také obsažena? Díky moc :-)
Natália
před 6 měsíci
Ahoj, netuším co dělám špatně, ale pokaždé, když mugcake vyndám z mikrovlnky, tak je tvrdý jak kámen. Nedá se jíst. Vše dělám podle návodu.
Petra
před 6 měsíci
Zdravím Naty, aby byla směs měla být radši hustší než řidší, zkus ji také nechat cca 2 minuty odstát a případně upravit hustotu - přisypat směs. Zároveň můžeš nastavit menší watty a po 1,5 minutě až 2 minutách vyndat a zkontrolovat. Pokud by se Mug Cake zdál nedodělaný, dej jej zpět na 15 - 20 sekund. Pokud by jsi chtěla vláčnějších Mug Cake, přidej nějaký tuk. Např. kokosový olej, máslo apod. Snad ti tyhle tipy pomohou! Hezký den
Andrea
před 3 měsíci
Dobry den, uvazovali ste aj nad verziou kde by bolo namiesto cukru umele sladidlo?
Kateřina
před 3 měsíci
Ahoj Andreo, díky za dotaz. Můžeme tě potěšit, připravujeme i verzi se stévií. Hezký den,
Aneta
před 7 měsíci
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu pro přípravu místo vody zvolit mléko, děkuji za odpověď.
Karolína
před 7 měsíci
prosím vás, viem si mug cake pripraviť aj v peci bez mikrovlnky? ďakujem
David
před 3 měsíci
Toto by mě také zajímalo, chtěl bych si mug cake směs pořídit, némam mikrovlnku. Byl bych rád za konkrétnější informace ohledně přípravy v troubě či jinak. Děkuji
Kateřina
před 3 měsíci
Ahoj Davide, my jsme postupovali následovně: Rozmíchali jsme si porci v běžném poměru (70/70) a směs nalili na 3 části do max poloviny formy na muffiny. V horkovzdušné troubě jsme pekli na 180 stupňů bez nahřátí cca 15 min. Dobu pečení je třeba sledovat. Mug cake ti na začátku hezky vyskočí. Vyndat ho můžeš v momentě, kdy bude na povrchu mírně nazlátlý. Nám se krásně povedl i bez mikrovlnky a věříme, že stejně tomu tak bude i u tebe :-). Hezký den,