Vilgain Sušené mléko plnotučné BIO ⁠–⁠ vysoký obsah bílkovin, dodá krémovou konzistenci kaším, dlouhá trvanlivost

Vilgain Sušené mléko plnotučné BIO ⁠–⁠ vysoký obsah bílkovin, dodá krémovou konzistenci kaším, dlouhá trvanlivost

Zbývá už jen pár kusů

Vilgain Sušené mléko plnotučné BIO - vysoce kvalitní alternativa čersvého mléka z ekologického zemědělství

Naše sušené mléko je vyrobeno z 100% čerstvého pasterizovaného bio plnotučného mléka, které pochází z těch nejlepších farmářských podniků. Přinášíme ti lahodnou alternativu k čerstvému mléku, která je vysoce kvalitní, trvanlivá a má vynikající výživovou hodnotu.

Jak vzniká naše výjimečné sušené mléko?

Začínáme s čerstvým bio mlékem, které se pasterizuje, aby se odstranily bakterie a prodloužila trvanlivost. Poté je mléko přečerpáno do vakuové komory, kde za sníženého tlaku dochází k jeho koncentraci. Tímto procesem se odstraňuje voda a vytváří se hustá až krémová konzistence. Následuje tryskové sušení, kdy je mléko jemně rozprašováno na horký vzduch. Tím se mléko zbaví zbytkové vlhkosti a vzniká kvalitní sušený mléčný prášek, plný chutě a živin.

Vysoký obsah plnohodnotných bílkovin

Naše mléko obsahuje 25 % kvalitních živočišných bílkovin. Díky kompletnímu obsahu esenciálních aminokyselin je protein perfektně vstřebatelný. Využitelností se řadí těsně pod vrchol aminokyselinového spektra společně například s hovězím masem. Bílkoviny jsou důležité pro podporu růstu udržení svalové hmoty, regeneraci a stavbu buněk a celkový wellbeing.

Důležité vitaminy a minerální látky 

Obsahuje také důležité mikronutrienty jako vápník, hořčík, fosfor a draslík, které podporují sílu a zdraví kostí, nervovou soustavu a srdeční činnost. Vitaminy A, D, E, K a vitaminy skupiny B jsou důležité pro celou řadu procesů v lidském těle včetně podpory energetického metabolismu, odstraňování oxidačního stresu nebo tvorbu kolagenu.

Maximální krémovost pro tvoji ovesnou kaši

Naše sušené mléko je ideální kvalitní náhradou čerstvého mléka, které není vždy snadno dostupné nebo rychle se kazí. Skvěle se hodí do kaší, kterým dodává krémovější konzistenci a bohatou chuť. Můžeš ho použít i při přípravě dezertů, nebo přípravě milkshake či horkého nápoje.

Vilgain Sušené mléko plnotučné BIO v bodech:

  • trvanlivá alternativa čerstvého mléka
  • zdroj plnohodnotných bílkovin
  • obsahuje širokou škálu vitaminů a minerálních látek
  • skvělé do kaší, na přípravu dezertů a nápojů
  • dodává plnější a krémovější chuť a konzistenci
  • z kontrolovaného ekologického zemědělství
Balení: 250 g
100 g
Energetická hodnota
2043 kJ / 488 kcal
Tuky
26 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
16,2 g
Sacharidy
38 g
- z toho cukry
38 g
Bílkoviny
25 g
Sůl
0,75 g

Ingredience

Plnotučné sušené mléko*.

*Z ekologického zemědělství.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a cereálií obsahujících lepek.

Návod k přípravě

  • 30 g sušeného mléka rozmíchejte v 200 ml vody.

Upozornění

  • Potravina.
  • Vyrobeno z pasterovaného mléka.
  • Obsah vody <4 %, Obsah tuku 26 %.
  • Skladujte v chladu, suchu a temnu.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,7
17 hodnocení

Tradiční sušené mléko, výborné

Spokojnost, kaša je kremova, chutna :)

Super krémová chuť, dělá skvělou konzistenci v kaši, tvarohu atd. :)

Skvelá chuť, ale horšia rozpustnosť v káve. Do kaše alebo pokrmov som ju zatiaľ neskúšala.

Ahoj Romano, do teplých nápojů můžeš zkusit mléko přimixovat ručním strojkem. Hezký den
4
zodpovězené dotazy
Zdravím, hodí se do proteinového shaku? Třeba do práce, abych nemusel tahat mléko, když nechci protein jen s vodou :) Moje představa je ta, že si ráno do shakeru hodím odměrku proteinu s odměrkou sušeného mléka a v práci si to jen zaliju vodou. Měl by protein zhruba hustotu klasického proteinu s mlékem? Děkuji!
Chci se zeptat jaké je dávkování třeba přidání do kaše( lžička, nebo dvě) atd..Děkuji
Dobrý den, myslíte, že by to mohla být i dobrá alternativa na přípravu klasické kávy? Případně jaká je rozpustnost? Jestli na to je potřeba metlička, nebo by se to mohlo v teplé kávě rozmíchat i lžičkou? děkuji
Vy my čítate myšlienky, akurát prednedávnom som myslela na to, aké by bolo super nájsť nejaké dobré sušené mlieko :D