Vilgain Kečup neslazený BIO – bez přidaného cukru a sladidel
Vilgain Kečup neslazený BIO – bez přidaného cukru a sladidel
Vilgain Kečup je lahodný kečup bez přidaného cukru a jiných sladidel. Má mírně kyselou a kořeněnou chuť.
Vilgain Kečup je lahodný kečup bez přidaného cukru a jiných sladidel. Má mírně kyselou a kořeněnou chuť.
Vilgain Kečup je lahodný kečup bez přidaného cukru a jiných sladidel. Má mírně kyselou a kořeněnou chuť.
K výrobě nepoužíváme rajčatový koncentrát, ale opravdová na slunci vyzrálá BIO rajčata. Ty jsou dochuceny směsí přírodního koření. Kečup neobsahuje žádná umělá barviva, aromata, konzervanty či zvýrazňovače chuti.
Kečup obsahuje lykopen, což je hlavní karotenoid, který se přirozeně vyskytuje v rajčatech a je významným antioxidantem. Právě antioxidanty ze stravy doplňují přirozenou antioxidační schopnost organismu a pomáhají chránti buňky před poškozením volnými radikály. Tepelnou úpravou rajčat navíc obsah využitelného lykopenu pro lidský organismus stoupá. Využitelnost můžeš ještě zvýšit tím, že s kečupem přijmeš zdroj tuku.
Ty sám/sama určitě nejlépe víš, jak s kečupem naložit. Můžeš ho použít jako omáčku ke zdravé variantě "hranolků" nebo jej přidat do marinády na maso, zeleninu či tofu. Skvělý je také k dochucení omáček a dalších vařených jídel. Fantazii a chutím se meze nekladou.